Richt je pijlen!


De volle maan in boogschutter helpt je focussen op jouw persoonlijke doelen. Richt je pijlen en laat je niet meer afleiden door anderen!

 

Transformatie

De dubbele tweeling-energie van de transformatieve nieuwe maan twee weken geleden, heeft je geholpen om je oude huid af te schudden. Het loslaten van oude patronen is moeilijk, omdat deze je op de een of andere manier een gevoel van veiligheid geven. Zelfs als deze oude gewoontes schadelijk zijn voor je gezondheid of wanneer deze patronen jouw persoonlijke groei in de weg staan. Waarschijnlijk heb je (net als ik) de afgelopen weken een paar moeilijke en confronterende momenten beleefd.

 

Focus met de volle maan in boogschutter

Met de volle maan in boogschutter breekt het moment aan om je focus weer op de toekomst te leggen. De boogschutter-energie helpt je om heldere nieuwe doelen te stellen. Wat waren ook al weer jouw toekomstdromen? Welke plannen en ideeën ga jij het eerst aanpakken? Maak een plan en richt je pijlen op jouw toekomstdroom!

 

Deel je plannen

De zon staat nog steeds in het teken tweelingen. Communicatie is de grootste kracht van de tweelingen-energie. Zorg dat jij je focus helder krijgt met behulp van de boogschutter-energie en laat je niet te veel afleiden door de mening van anderen. Dankzij de tweelingen-energie zul jij je nieuwe plannen goed weten te verwoorden deze week en misschien zelfs te verkopen.

 

Groeizaam weer

De lange lichte dagen, de warmte en de regenbuien maken van deze week een groeizame periode. Profiteer van deze energie en realiseer ook jouw eigen dromen. Vanaf zondag staat de maan in steenbok. De steenbok-energie geeft je het doorzettingsvermogen om bergen te verzetten…

 

Cupido

Als je op zoek bent naar een liefdespartner, dan zijn de komende dagen veelbelovend. Cupido werkt immers ook met pijl en boog…

 

Ik wens je een prachtige volle maan toe!

Marion

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *