Rijkdom en Overvloed met de Supermaan

Gebruik de energie van de Supermaan om rijkdom en overvloed te manifesteren.

 

Supermaan

Heb je het al gehoord? De grootste volle maan van de eeuw komt eraan! Op maandag 14 november a.s. staat de volle maan dichterbij de aarde dan de afgelopen 70 jaar. Daardoor lijkt de maan wel 14% groter en schijnt ze 30% feller. Gebruik de energie van deze Supermaan om alles te manifesteren wat je hartje begeert…

 

Gratis webinar Supermaan

Wil je alles weten over de Supermaan én hoe je zelf rijkdom en overvloed kunt manifesteren? Geef je dan op voor het GRATIS webinar over de Super Maan:

Geef je op voor het GRATIS Webinar

Maan in stier

De volle maan staat a.s. maandag in het dierenriem-teken Stier. De stier energie is aards en gericht op concrete en materiële zaken. Omdat de Maan je gevoelsleven beïnvloedt, zul je tijdens deze Supermaan meer behoefte hebben aan bijvoorbeeld financiële zekerheid, dan anders.

 

Zon in Schorpioen

De zon staat de komende week nog in het intense teken Schorpioen. Tijdens de nieuwe maan 2 weken geleden zorgde de dubbele Schorpioen-energie er al voor dat alle onderdrukte gevoelens als boosheid, jaloezie en onzekerheid hun weg naar buiten vonden. Het is nu tijd om deze gevoelens om te zetten in wensen. Wat wil jij veranderen?

 

Volle maan en manifesteren

Volle maan is het perfecte moment om jouw wensen te manifesteren. Alle energie bruist met volle maan en is naar buiten toe gericht. Hierdoor is het gemakkelijker om je te verbinden met de universele energie en je wensen te communiceren.

 

Meer weten?

Wil je hier meer over weten? Geef je dan op voor mijn GRATIS webinar over de Supermaan. Het webinar is a.s. zondagavond LIVE te zien, maar daarna nog gedurende 3 dagen terug te kijken.
Geef je op voor het GRATIS webinar Supermaan

 

Ik wens je een prachtig weekend en hoop dat je kunt genieten van deze geweldige Supermaan!

 

Met warme groet,

Marion

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *