Wees de rijzende ster tussen alle vallende sterren!

Ben jij de rijzende ster tussen alle vallende sterren deze week?

Houd je vast, want in deze week van vallende sterren, vindt vandaag de laatste van 3 eclipsen op rij plaats. De nieuwe maan (in leeuw), schuift voor de zon (ook in leeuw) langs, waardoor een gedeeltelijke zonsverduistering ontstaat. Eclipsen hebben een electroshock-effect: je wordt even ge-reset vandaag. Je wordt geconfronteerd met de vraag: wat zijn mijn unieke talenten en wat weerhoudt mij ervan om als een ster te stralen?

 

Rijzende ster

De nieuwe maan staat vandaag, net als de zon, in leeuw. De leeuw-energie laat je stralen, maakt je creatief en herinnert jou eraan dat jij bijzondere talenten hebt. Deze talenten heb je niet voor niets gekregen: Jij kunt met jouw talenten deze wereld een beetje mooier maken.

Maar wat houdt jou tegen om in al jouw grootsheid te stralen? Angst, verlegenheid, bescheidenheid, gebrek aan zelfvertrouwen? Vaak ben je jezelf niet bewust van je eigen beperkende gedachten. Maar vandaag, dankzij de eclips in leeuw, word je hier juist mee geconfronteerd.

Vandaag kun jij een nieuwe start maken. Dus gooi alle schroom en bescheidenheid van je af en straal zo groots als je kunt. Jij bent de rijende ster tussen alle vallende sterren deze week.

 

Wat is een zonsverduistering?

Bij een zonsverduistering, of zonne-eclips, schuift de maan voor de zon langs, waardoor het zonlicht even geblokkeerd wordt.

Zonsverduisteringen komen alleen voor tijdens nieuwe (of donkere) maan en deze moet dan ook nog precies in de juiste baan en op de juiste afstand draaien om een volledige zonsverduistering te bewerkstelligen. Volledige Zonsverduisteringen zijn, in tegenstelling tot Maansverduisteringen, maar heel plaatselijk waar te nemen. Ze zijn daardoor best zeldzaam om mee te maken.

De zonsverduistering van vandaag is voor ons helaas niet zichtbaar in Nederland en België. De energie is echter wel degelijk voelbaar.

 

Wat gebeurt er met jou tijdens een zonsverduistering

De zonsverduistering verblind je eventjes, waardoor jouw onbewuste verlangens en gevoelens ongefilterd naar boven zullen komen. Bij een zonsverduistering maakt jouw ‘bewuste zelf’ tijdelijk plaats voor jouw ‘onbewuste zelf’. Je verliest je heldere en rationele blik en bent alleen nog maar je onbewuste, emotionele zelf.

Je fysieke, emotionele en aardse behoeften komen sterk naar voren tijdens een zonne-eclips. Daardoor zul je je tijdens een zonsverduistering emotioneler en misschien zelfs labiel voelen.

 

Nieuwe Maan

Zonsverduisteringen komen alleen voor tijdens de nieuwe maan. Nieuwe maan is altijd een moment om naar binnen te keren, een moment voor reflectie. De eclips maakt de kracht van de nieuwe maan extra intens.

 

Mocht je hulp nodig hebben met het loslaten van angsten, het verkrijgen van zelfvertrouwen of het vinden van jouw unieke talenten, dan wil ik je daar graag bij helpen. Stuur me gerust een berichtje om de mogelijkheden te bespreken.

 

Met warme groet,

Marion

 

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *