Supermoon in Vissen

dat belooft een Tsunami van emoties…

 

Zaterdagavond word je getrakteerd op een prachtige Volle Super Maan. Deze bijzondere volle maan zal echter een kleine tsunami aan emoties veroorzaken.

 

Supermoon

Tijdens een Supermoon staat de maan dichterbij de Aarde dan anders. Dat komt doordat de Maan in een ellips om de Aarde draait en de ene keer dus dichterbij of verder weg staat. De kracht van de Supermoon is intenser dan tijdens een gewone volle maan.

 

Vissen

De Maan heeft altijd een grote invloed op je gevoelsleven. Maar deze Volle Super Maan in Vissen zou bij jou wel eens een kleine Tsunami kunnen veroorzaken. Vissen is namelijk het meest emotionele sterrenbeeld van allemaal. En al ben je zelf geen Vissen, deze energie is voor iedereen voelbaar. Nieuwe, maar ook oude emoties komen juist nu aan de oppervlakte.

 

Maagd

De zon staat op dit moment in Maagd. Hoewel de kritische Maagd doorgaans haar hoofd koel houdt, kan zij zich ook verliezen in de details. Het gevaar voor de Maagd is dat zij op alle slakken zout wil strooien en dat is niet altijd prettig voor haar omgeving… Ook deze Maagd-energie heeft invloed op iedereen.

 

Crisis

Met deze intense Volle Maan zal de kritische Maagd-energie zich richten op jouw eigen emoties, die juist nu bovendrijven. Misschien ga je je ergeren aan je eigen gevoelens, of vind je dat je te weinig vooruitgang maakt in je ontwikkeling.

Maak je hier geen zorgen over. Je kunt nu eenmaal niet altijd in volle vaart vooruit. Soms blijven we even hangen in oude emoties, voordat we deze kunnen loslaten. Neem hier de tijd voor.

 

Prachtige Supermoon

De weersvoorspellingen voor zaterdagavond zijn goed, dus probeer een glimps op te vangen van deze Supermoon.

 

Maak jij een Superfoto van de Supermoon?

Als jij een mooie foto weet te maken van de Supermoon, post deze dan onder het Facebook bericht. Voor de mooiste foto heb ik een leuke verrassing!

 

Met warme groet,

Marion

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , , .

Eén reactie

  1. de maan was gisteravond heel mooi te zien. Ik voelde de emoties gister heel sterk incombinatie met mijn menstruatie was het echt een turbodag vol emoties en gevoelens die niet positief over mijzelf waren. Fijn om te weten dat dit tijdelijk is en onder invloed van onze grootmoeder maan. Dikke maan en sterrenknuffel sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *