Tijd om een nieuwe weg in te slaan

Het is tijd om een nieuwe weg in te slaan. Na een periode waarin je vooral gericht was op oude waarden, helpt de Volle Maan in Boogschutter je om het oude los te laten. Volg de weg van je hart!

 

Loslaten

De bijna volle maan in schorpioen gaf de afgelopen dagen nog een intense emotionele lading. Het laatste restje Stier-energie maakte loslaten lastig. Maar vanaf morgen wordt alles luchtiger! De Zon staat nu in Tweelingen en dat maakt iedereen een beetje gezelliger. De Maan in Boogschutter wakkert de drang naar avontuur bovendien in je aan. Een veelbelovend weekend voor wie op zoek ik naar een nieuwe liefde!

 

Volle Maan

Met Volle Maan beleef je de wereld intenser dan op andere momenten. Jouw energie is, net als de energie van de natuur, naar buiten gericht. Je hebt zelf ook meer energie met Volle Maan, dan tijdens andere dagen. Veel mensen slapen deze dagen slecht, maar maak je daarover geen zorgen. Je zit vol energie, dus Volle Maan is het perfecte moment om feest te vieren en om je met anderen te verbinden. Slapen doe je later wel weer!

 

Tweelingen

Met de zon in Tweelingen bekijk je jezelf met nieuwe ogen. De zon in Stier maakte dat je vast wilde houden aan oude waarden, maar met Tweelingen verandert dat. De Tweelingen-energie maakt je communicatief en luchtig, maar tegelijkertijd ook serieus en een beetje onzeker. Je hebt goede gesprekken nodig om jezelf gerust te stellen dat je op de goede weg bent.

 

Boogschutter

De Maan in Boogschutter geeft je een extra zetje om je grenzen te verleggen. Zoals ik al schreef, beïnvloedt de Maan je gevoelsleven. De Volle Maan in Boogschutter laat je verlangen naar vrijheid, onafhankelijkheid en avontuur. Het is nu tijd om het oude los te laten en om nieuwe paden te gaan bewandelen. Je hart wijst je de weg!

 

Welke nieuwe paden ga jij bewandelen?

 

Met warme groet,

Marion

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *