Transformeer naar een betere versie van jezelf

De luchtige Tweelingenergie helpt je de komende dagen om je oude patronen en overtuigingen los te laten, zodat je kunt transformeren naar een betere versie van jezelf.

Voorbij de oppervlakte

Nieuwe Maan is altijd een moment om naar binnen te keren. Maar met zowel de Zon als de Maan in Tweelingen is dat bijna onmogelijk. De Tweelingenergie maakt dat je plezier wilt maken en luchtig wilt communiceren met anderen, in plaats van jezelf terug te trekken. Toch heb je een moment rust nodig om verder dan de oppervlakte te kijken.

 

Nieuwe inzichten

Je hebt namelijk last van een aantal oude patronen en/of problemen die jouw groei in de weg staan. Tot nu toe ontbrak het je aan de kennis om deze problemen op te lossen. De energie van deze nieuwe maan kan je de komende dagen nieuwe inzichten brengen. Waarschijnlijk doordat je je openstelt voor de meningen van anderen.

 

Super Moon

De energie van deze nieuwe maan in Tweelingen is extra krachtig, omdat de maan op dit moment dichterbij de Aarde staat dan normaal. Hierdoor is de energie duidelijker voelbaar.

 

Veranderlijk

Niets is veranderlijker dan de luchtige Tweelingen-energie. Tweelingen staan altijd open voor communicatie en stellen gemakkelijk hun mening bij. Met zowel de zon als de maan in Tweelingen, wordt deze Tweeling-energie duidelijk voelbaar voor iedereen. Zelfs als je een aardeteken als Stier of Steenbok bent, wordt het de komende dagen makkelijker om je eigen mening los te laten.

 

Persoonlijke groei

Voor persoonlijke groei, moet je nieuwe wegen in durven slaan. Het is nu tijd om je oude overtuigingen en patronen los te laten om door te groeien naar een betere versie van jezelf.

 

Affirmatie:

Ik laat nu alle oude overtuigingen en patronen, die mijn groei in de weg staan, los!

De vlinders in de  illustratie staan symbool voor jouw transformatie. Durf het oude los te laten.  Sla je vleugels uit en maak onze wereld een beetje mooier…

 

Met warme groet,

Marion

 

Geplaatst in Blog.

6 reacties

  • Succes Hannie, de Tweelingen-energie maakt het makkelijker om dingen in een ander licht te zien. Hierdoor zal het loslaten makkelijker gaan.

 1. Ik ben een echte stier (en man) en niets is moeilijker voor mij dan het loslaten van oude gewoonten.
  Die affirmatie is leuk, maar hoe laat ik los ?
  Oude gewoonten loslaten op m’n 79ste jaar valt echt niet mee; maar het is mogelijk, want ik heb dit al vaker gedaan. Maar me nu concentreren en mediteren lukt me al een tijdje niet.
  Maar je hebt gelijk: HET MOET !

  • Met de Tweelingen-energie helpt praten met andere mensen waarschijnlijk nog beter dan mediteren. Als je aan een vriend(in) vertelt dat je je oude gewoonte loslaat, heb je meteen een goede stok achter de deur om je eraan te houden ;-).
   Succes en dankjewel voor je reactie,
   Marion

 2. Hartelijk dank, besef al weken (maanden) dat ik oude manier van denken en doen moet loslaten en bijsturen…zit al zolang (jaren) op emotionele RollerCoaster en met de problemen en gevolgen van mijn oude denkpatroon, het is genoeg geweest ook… misschien is dit het moment…hoop het alleszinds.

  • Dankjewel voor het delen Charis,
   Praat de komende dagen met vriendinnen om je gedachten en wensen voor de toekomst helder te krijgen. Zodra jij weet wat je wil, kan het Universum jou op je wenken bedienen :-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *