3 reacties

 1. Welke weg moet ik gaan bewandelen om vaardigheden in een nieuwe baan te kunnen gaan gebruiken. Met andere woorden ik ben op zoek naar een passende baan.

 2. Hallo Marion, allereerst mijn complimenten aan jou. Ik werd gelijk emotioneel bij het starten van het filmpje. De vraag die mij al een tijdje bezig houdt is; Wat kan ik doen om een nieuwe passende baan te vinden die ik met mijn lichamelijke klachten wel aan kan en waar ik met nieuwe energie aan mag beginnen.?

  Ik wens je heel veel succes met je nieuwe project, Vleugje Magie TV.

  Lieve groet van Frances

 3. Lieve Marion,

  Ja ik heb een vraag waar ik zelf niet uitkom.
  Ik probeer me’s avonds voor het slapen gaan te ontspannen en op de een of andere manier contact te maken met mijn beschermengel, cq m’n helper of m’n gids of hoe je het ook maar wil noemen.
  Het lukt me niet, zelfs vergeet ik het avonden lang, maar……….. niets.
  Niet bepaald droomloos, want ik heb tientallen dromen per nacht, het gaat er meestal over dat ik of alleen of samen met iemand de weg kwijt ben. Vroeger zocht ik dan -in m’n droom- naar een oplossing of uitweg, maar tegenwoordig ben ik passief en word ik gewoon wakker of gaat mijn droom verder in een andere, nieuwe droom.
  Als je me weet te helpen, héél graag.

  Lieve groet van
  Niek de Bruin
  (man van 77 jaar)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *