Volle Maan Eclips geeft moed!

De energie van deze Volle Maan -met volledige Maansverduistering- geeft je de power om uit je veilige comfort zone stappen. Wat heb jij altijd al eens willen doen?

Super Maan

Al wéér een Super Maan. Vorige maand hadden we al een Volle Super Maan, twee weken geleden hadden we een Nieuwe Super Maan met Zonsverduistering. En nu volgt in de nacht van zondag op maandag een Volle Super Maan met volledige Maansverduistering.

Bloedmaan

Om 4.47 uur staat de Aarde precies tussen de Zon en de Maan in, waardoor er geen zonlicht op de Maan reflecteert. In de periode vlak voor- en na de verduistering, zal de maan rood kleuren. Vandaar dat deze Volle Maan ook wel de Bloedmaan wordt genoemd.

Super Moon

Eclipsen komen alleen voor tijdens een ‘Super Moon’. Dat is als de Maan dichterbij de aarde staat dan normaal. De afstand van de Maan tot de Aarde is niet altijd even groot, doordat de Maan in een ellips rond de aarde draait.

Powerrrr

De energie van deze Volle Maan is extra sterk, omdat de maan zo dicht bij de aarde staat. De eclips zal ongetwijfeld oude of goed verborgen emoties naar de oppervlakte brengen. Dit keer zal het echter geen tsunami zijn, zoals tijdens de vorige volle maan in Vissen.

Moed!

De energie van deze Volle Maan is minder dramatisch dan de vorige, omdat de Maan nu in Ram staat. Ram-energie maakt je wat impulsiever, zorgelozer en misschien zelfs wel een beetje overmoedig…

Stap uit je comfort zone

En een stukje overmoedigheid kun jij misschien wil gebruiken. Wat heb jij nou altijd al eens willen doen? Dit is hét perfecte moment om uit je comfort zone te stappen!

Schrijf hieronder wat jij graag wil doen. Door het op te schrijven wordt het meteen een wens aan het Universum!

Met warme groet,

Marion

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , , .

16 reacties

  1. dank je wel Marion voor deze bijzondere informatie over de maan, ik heb gisteravond bij de maan gemediteerd en dat was heel krachtig!!! bij mij werkt dat het beste een avond ervoor!!!! magische groet Sandra

  2. Ik wil de kracht en vertrouwen krijgen om als nagelstylisten te gaan werken naast mijn pedicure praktijk. En dat uigbreiden naar een mooi onderdeel bij mijn bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *