Volle maan geeft je duwtje in de rug

Deze volle maan in ram geeft jou nét het duwtje in de rug dat je nodig hebt om de volgende stap te zetten. Te lang wikken en wegen brengt je namelijk niet bij je levensdoel…

 

Harmonie

De weegschaal-energie heeft je afgelopen weken doen verlangen naar rust, schoonheid en balans. Je voelt een diep verlangen naar harmonie in jezelf, je relaties en je omgeving. Confrontaties ga je in deze periode liever uit de weg en het lukt je niet om belangrijke beslissingen te nemen. Toch heb je afgelopen weken een aantal hobbels op de weg naar jouw harmonieuze leven ontdekt.

Door je besluiteloze houding, heb je echter nog geen actie ondernomen om deze hobbels aan te pakken.

 

Volle maan in ram

De volle maan in ram maakt korte metten met jouw besluiteloosheid en waarschijnlijk ook met jouw harmonieuze aanpak (of vermijden) van problemen. De maan heeft namelijk een sterke invloed op jouw gevoelsleven. En met volle maan is jouw energie naar buiten gericht, dus naar anderen toe.

 

Bam!

Met de volle maan in ram zul je ongekend impulsief je hart volgen, zonder rekening te houden met eventuele gevolgen of met de gevoelens van anderen. Dit klinkt misschien niet zo sociaal, maar het geeft jou wel nét dat zetje wat je nodig had om de volgende stap te zetten. Soms moet je nu eenmaal moedig en een beetje egoïstisch zijn, om je eigen levensdoelen te realiseren.

 

Duwtje in de rug

De Ram-energie kan je helpen om gedurfde beslissingen te nemen, die je tot nu toe uit de weg bent gegaan. Bijvoorbeeld om je ware gevoelens uit te spreken tegen iemand die je eigenlijk niet wilde kwetsen. Of om de sprong in het diepe te wagen en je hart te volgen met een nieuwe baan, een nieuw project, een nieuwe liefde of wellicht een nieuw kapsel.

 

Waar heeft de ram-energie jou toe aangezet?

 

Warme groet,

Marion

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , , , .

3 reacties

  1. de Ram-energie heeft er voor gezorgd dat ik nu wel ja heb gezegd op een nieuwe baan.
    wat wel spannend is …
    maar inderdaad gewoon gedaan en wel nadenkend over alle gevolgen wat dat met zich mee brengt.
    namelijk 4 dagen werken ipv 2.5 en 1 dag minder op mijn kleinzoon passen waardoor er wel een andere opvang geregeld moet worden.
    Maar het was nu of nooit….NU dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *