Volle Maan in Leeuw

Godin Brigit hielp je gisteren al met het uitspreken van je ideeën en overtuigingen. De Volle Maan in Leeuw doet daar nog een schepje bovenop. Vandaag zorg je ervoor dat iedereen jouw stem hoort!

Deze Volle Maan in februari wordt ook de Maan van de Wijsheid genoemd. Het is pas een maan(d) geleden dat je je wensen voor dit jaar hebt gedeeld met het Universum. Dit is dan ook de periode, waarin je de eerste nieuwe inzichten krijgt en waarschijnlijk ook een paar geweldige ideeën.

De Volle Maan is van invloed op je gevoelsleven. De Volle Maan in Leeuw maakt dat je gemakkelijker de ‘spotlight’ zoekt dan normaal. De Leeuw-energie maakt ook een verlangen naar passie in je los en stimuleert je creativiteit.

De Zon staat in op dit moment in het teken Waterman. Deze energie helpt jou bij het vernieuwen. Het is zeer waarschijnlijk dat er een aantal obstakels op jouw pad van vernieuwing staan. Als dit andere mensen (of je partner) betreft, zul je deze vandaag of morgen haarfijn uitleggen, waarom zij jou in de weg staan…

Vind je het lastig om je eigen weg te banen? Of wil je andere mensen niet kwetsen? Vraag het Universum dan om hulp. ‘Help mij alsjeblieft om, op een liefdevolle manier, ruimte te maken voor mijn idealen.

Met warme groet,

Marion

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *