Volle Maan in Steenbok

Op zoek naar de juiste balans tussen werk en privé. Dat is het thema van deze Volle Maan in Steenbok.

Vannacht kun je genieten van een prachtige Volle Maan. De Maan heeft een sterke invloed op je gevoelsleven, want zij representeert je onderbewuste. De energie van de maan bepaalt daarom hoe je op bepaalde dingen in het leven reageert.

De Zon staat in Kreeft en dat maakt je deze weken extra zacht en huiselijk. Je geniet van je gezin en haalt de banden met je familie aan. De Volle Maan in Steenbok zou echter even roet in het eten kunnen gooien.

Steenbok-energie verlangt namelijk naar hard werken, carrière maken en financiële zekerheid. Dus hoewel je aan de ene kant wilt genieten van je gezinsleven, heb je ook zin om je helemaal op je werk te storten. Of je maakt je misschien wel financiële zorgen.

Het is een goed moment om na te denken over hoe je een betere balans tussen werk en privé zou kunnen creëren. Of hoe je je financiën beter zou kunnen regelen. Als je hier zelf nog niet meteen een oplossing voor kunt bedenken, vraag dan gerust het Universum om hulp.

Als je het Universum om hulp vraagt, dan zul je de komende dagen vanzelf nieuwe ideeën of inzichten krijgen. Als je deze week op vakantie bent of gaat, probeer dan vooral lekker te genieten. De beste ideeën krijg je namelijk als je lekker ontspannen bent.

Zelf vind ik het best lastig om werk en privé in balans te houden. Ik vind het bijvoorbeeld heel fijn om vanuit huis te werken. Maar er zijn wel eens dagen dat ik helemaal gestoord raak.

Vind jij het ook lastig om een goede balans tussen werk en privé te vinden? Schrijf dan hieronder wat jij het moeilijkste hieraan vindt.

Met warme groet,

Marion

Heb je je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *