Volle Maan in Steenbok

Op zoek naar de juiste balans tussen werk en privé. Dat is het thema van deze Volle Maan in Steenbok.

Vannacht kun je genieten van een prachtige Volle Maan. De Maan heeft een sterke invloed op je gevoelsleven. Met Volle Maan is je energie bruisend en naar buiten toe gericht. In de dagen rond Volle Maan voel je je daarom energieker en heb je veel meer zin in feestjes, visite en afspraken, dan de rest van de maand.

De Zon staat in Kreeft en dat maakt je deze weken extra zacht en huiselijk. Je geniet van je gezin en haalt de banden met je familie aan. De Volle Maan in Steenbok zou echter even roet in het eten kunnen gooien.

Steenbokenergie verlangt namelijk naar hard werken, carrière maken en financiële zekerheid. Dus hoewel je aan de ene kant wil genieten van je gezinsleven, heb je ook zin om je helemaal op je werk te storten. Of je maakt je misschien wel financiele zorgen.

Het is een goed moment om na te denken over hoe je een betere balans tussen werk en privé zou kunnen creëren. Als je hier zelf nog niet meteen een oplossing voor kunt bedenken, vraag dan gerust het Universum om hulp.

Als je het Universum om hulp vraagt, dan zul je de komende dagen vanzelf nieuwe ideeen of inzichten krijgen. Of misschien wel een nieuwe baan!

Zelf vind ik het best lastig om werk en privé in balans te houden. Ik vind het bijvoorbeeld heel fijn om vanuit huis te werken. Maar er zijn wel eens dagen dat ik helemaal gestoord raak.

Vind jij het ook lastig om een goede balans tussen werk en privé te vinden? Schrijf dan hieronder wat jij het moeilijkste hieraan vindt.

Met warme groet,

Marion

Heb je je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief? 

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , .

Eén reactie

  1. Sinds we ons 2e kind hebben vind ik ‘t nog moeilijker om die balans te vinden. Werken en goede zorg, warmte, liefde, huiselijkheid en geborgenheid aan hen bieden. Ik werk omdat ik mijn vak leuk vind, maar ook gewoon heel simpel omdat we ‘t op 1 inkomen niet redden. Desalniettemin wil ik niet dat de kids de dupe worden van onze afwezigheid. Innerlijke (regel)stress dus. Ik vraag ‘t Universum de laatste tijd veel om hulp op dit gebied.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *