Volle Maan in Vissen

Volle Maan in Vissen

De Volle Maan is de climax van elke maanfase. Deze fase begon twee weken geleden met een hele pittige Nieuwe Maan in Maagd.

We werden gedwongen om heel kritisch naar onszelf en naar anderen te kijken, en dat kan behoorlijk confronterend zijn. Ik heb die dag wel 5 mensen huilend over straat zien gaan!

Als het goed is heb je hierdoor wel nieuwe inzichten gekregen over wat je zou willen veranderen aan jezelf en aan je omgeving. Vanavond is de perfecte avond om hiervoor een mooie wens te doen.

De Volle Maan staat vannacht in Vissen. Dat betekent dat je gevoeliger en emotioneler bent dan anders. Maar door de Volle Maan energie zul je je tegelijk ook sterk voelen.

Sandalphon is de Engel die bij het teken Vissen hoort. Sandalphon is de Engel die je geschenken uit de Hemel brengt, bijvoorbeeld door mooie muziek. Je kunt Sandalphon vanavond aanroepen op het moment dat jij je wens uitspreekt.

Als je meer kracht of durf nodig hebt in je leven, roep dan ook vooral Aartsengel Michael aan. Zijn krachtige energie zul je direct ervaren!

Geplaatst in Blog en getagd met , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *