Volle Maan van Aanvang

De eerste Volle Maan van het jaar noemen we De Volle Maan van Aanvang. Dit is HET moment om je wensen voor het nieuwe jaar helder te formuleren en met het Universum te delen.

2015 belooft een jaar van Overvloed te worden. Maar het Universum kan jou alleen overladen met Overvloed, als jij duidelijk voor ogen hebt wat je graag wilt. Neem dus even rustig de tijd om op te schrijven wat jouw wensen voor dit veelbelovende, nieuwe jaar zijn.

Mocht je van plan zijn om vandaag of morgen met een detox-kuur te beginnen, dan kun je daar beter nog een paar dagen mee wachten. De Volle Maan laat jou en Moeder Aarde nu bruisen van de energie. Het is daarom wel een goed moment om lekker actief te sporten. Het is echter een beetje zonde om deze energie nu weg te laten vloeien met een detox-kuur. Detoxen gaat beter met afnemende maan.

De Volle Maan staat in Kreeft maandagochtend. Het kan zijn dat je daardoor emoties intenser beleeft dan normaal. Je bent iets gevoeliger in deze dagen.

Ik wens jullie een prachtige Volle Maan van Aanvang toe!

Warme groet,
Marion

Geplaatst in Blog en getagd met , , , .

2 reacties

 1. Hoi,

  Wat een interessante site en wat een leuk stuk. Ik heb een vraag, wil gaan beginnen met stoppen met roken/afvallen enz. Kan ik daar het beste morgen of overmorgen mee beginnen, dan is het als ik het goed heb afnemende maan en stroom je beter mee heb ik begrepen. Aangezien het een aantal dagen afnemende maan is vraag ik me af welke dag geschikt is hiervoor.
  Ik hoor het graag, bedankt!

  Gr Iris

  • Hai Iris,
   Dankjewel voor compliment en voor je goede vraag. Met afnemende maan is het de beste tijd om met afvallen en stoppenn met roken te beginnen. De energie van de Volle Maan houdt ongeveer 3 dagen aan. Zo’n 3 dagen na Volle Maan is dus een goed moment om te beginnen. De week erna zit je dan in de goede ‘afval-flow’ :-).
   Heel veel succes met je gezonde voornemens. Als je het af en toe zwaar krijgt, roep dan de hulp van Engel Rafael in. Hij zal je helpen gezonde keuzes te maken. Warme groet, Marion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *