Volle maan van het versieren…

De Volle Maan doet je verlangen naar warmte en gezelligheid. Je kunt je de komende dagen dus heerlijk storten op het versieren van de kerstboom en je huis! Ben je nog op zoek naar je grote liefde? Dan helpt de Boogschutter-energie jou een handje. Ga je zelf op jacht en schiet jij de eerste liefdespijl af? Of wacht je liever thuis totdat je versierd wordt… Open in ieder geval je hart voor al het moois dat je te wachten staat!

 

Huiselijke gezelligheid

De Maanenergie beïnvloedt (meestal onbewust) je emoties en verlangens. Met de Volle Maan in kreeft kun je enorm genieten van het versieren van de kerstboom en de gezelligheid in huis. Vooral als je dat samen met je familie kunt doen,

 

Verlangen naar liefde

Als je geen liefdespartner hebt, dan kan het verlangen hiernaar de komende dagen sterker zijn. En…. Komt dat even goed uit: de Zon staat momenteel in Boogschutter!

 

Versieren of versierd worden

Met de avontuurlijke, positieve en doelgerichte Zon in Boogschutter zou er zomaar eens een nieuwe liefdespijl afgeschoten kunnen worden… Is jouw hart open om een nieuwe liefde te ontvangen? Of ga jij op avontuur en vuur je zelf de pijlen af… Versieren of versierd worden, that’s the question!

 

Open je hart

De sterretjes rond de Volle Maan verbeelden de vele kansen die het Universum jou biedt. Blijf niet hangen in de teleurstellingen van het verleden. Open je hart juist voor al het moois dat je nog te wachten staat!

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *