Voorbij de horizon

Ineens is het helemaal helder! Dankzij de volle maan in boogschutter zie je jouw rol in het grote geheel. Richt je pijlen voorbij de horizon en kom in actie!

 

Voorbij de horizon

De volle maan in boogschutter helpt je vandaag om een hoger inzicht te krijgen in jouw rol hier op aarde. Plotseling is het helemaal helder wat jouw persoonlijke doelen zijn en deze liggen ver voorbij jouw eigen horizon!

 

Avontuur

Zeg je comfortzone maar vaarwel. Om jouw persoonlijke doelen te bereiken, zul je uit je eigen vertrouwde wereldje moeten stappen. Dat is gelukkig niet zo moeilijk als je zo helder je doel voor ogen hebt. Zonder aarzeling ga je op avontuur.

 

Focus

De boogschutter-energie geeft je naast inzicht ook de focus die je nodig hebt om je op jouw doelen te bereiken. Wat is jouw persoonlijke doel en welke stap kun je vandaag nog doen om dit waar te maken?

 

Deel je plannen

De zon staat in het teken tweelingen. Communicatie is de grootste kracht van de tweelingen-energie. Zodra jij je focus helder hebt met behulp van de boogschutter-energie, is het fijn om dit te delen anderen. Dankzij de tweelingen-energie zul jij je nieuwe plannen goed weten te verwoorden deze week.

 

Cupido

Als je op zoek bent naar een liefdespartner, dan zijn de komende dagen veelbelovend. Cupido werkt immers ook met pijl en boog…

 

Ik wens je een prachtige volle maan toe!

Marion

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *