Vorige levens…

Trauma’s uit vorige levens kunnen nog steeds problemen veroorzaken in je huidige leven. Met behulp van hypnose is het mogelijk om terug te gaan naar deze vorige levens en de problemen in de kern op te lossen. Deze vorm van hypnotische therapie heet regressietherapie en is toepasbaar op vrijwel alle problemen in je leven.

Relatieproblemen, overgewicht, angsten, allergie, gebrek aan zelfvertrouwen, verslaving en vele andere lichamelijke en/of psychische klachten kunnen met hypnotherapie behandeld worden.

Holistisch

Hypnotherapie en regressietherapie zijn gebaseerd op een holistische denkwijze. Heel simpel betekent dit, dat elk fysiek of psychologisch probleem veroorzaakt wordt door een emotioneel trauma.

 

Hypnose

Met je ‘gewone’ bewustzijn is het niet mogelijk om bij de oorzaak van deze trauma’s te komen, omdat ze diep zijn weggestopt in het onderbewustzijn. Met behulp van hypnose kan ik je helpen het gewone bewustzijn, je kritische denken, tijdelijk uitschakelen. Als therapeut kan ik vervolgens direct kontakt maken en communiceren met je onderbewustzijn.

 

Onderbewustzijn

Je onderbewustzijn is een soort harde schijf van jouw computer waar alles wat je ooit gehoord, gezien of meegemaakt hebt, is opgeslagen. Zelfs ervaringen uit vorige levens! Vanuit je onderbewustzijn wordt ook de programmering van je hersenen geregeld. Zo koppelen je hersenen bijvoorbeeld een negatieve emotie aan een bepaalde situatie. Iedere volgende keer dat je in een soortgelijke situatie bent, komt hetzelfde rotgevoel weer terug.

 

Regressietherapie

Met regressietherapie kan ik, samen met jou, de oorzaak van een bepaald probleem opsporen en oplossen. Terwijl je in hypnose bent, is je lichaam en je kritisch denken volledig ontspannen. Je bent echter volledig helder van geest en kunt gewoon antwoord geven op mijn vragen. Ik communiceer tijdens de hypnose rechtstreeks met jouw onderbewustzijn. Aan de hand van mijn begeleiding en jouw antwoorden, gaan we samen terug naar de oorzaak van jouw probleem en lossen het op. De antwoorden kunnen heel verrassend zijn. Meestal is 1 regressie-sessie al voldoende om een probleem op te lossen.

 

Hypnotherapie

Tijdens de hypnose-sessie zal ik niet alleen vragen stellen en problemen helpen oplossen. Ik zal ook suggesties doen. om je onderbewustzijn nieuwe, positieve overtuigingen op te laten slaan. Deze ondersteunen je nieuwe, herstelde en geheelde zelf. Het verschil met regressietherapie is dat je tijdens ‘gewone’ hypnotherapie niet terug gaat naar de oorzaak van een probleem, maar alleen helpt om je hersenen (positief) te herprogrammeren.

 

Welke problemen

De combinatie van hypno- en regressietherapie is succesvol bij vrijwel alle soorten klachten. Achter ieder (fysiek) probleem, zoals ik al zei, zit een emotioneel trauma verstopt in het onderbewustzijn . Zodra dat trauma is opgelost, kan het lichaam zichzelf weer herstellen.

Zelfs (structurele) financiele problemen hebben meestal een emotionele oorzaak en kunnen met behulp van hypnotherapie behandeld worden.

 

Vertrouwen

Vertrouwen hebben in je therapeut is van essentieel belang bij  hypnotherapie en noodzakelijk voor het slagen van de sessie. Ter geruststelling: terwijl je in hypnose bent, kun je nooit iets tegen je wil in doen. (en een goede therapeut zal je uiteraard nooit in die positie brengen)

 

Hoeveel sessies

In de meeste gevallen zijn 1 tot 3 hypnosessies voldoende om een probleem op te lossen. Hoeveel sessie je precies nodig hebt, is afhankelijk van een aantal factoren. Wanneer je al eerder in hypnose bent geweest, dan weet je wat het is en kun je je er waarschijnlijk makkelijker aan overgeven. Daarnaast hangt het ook van de aard van je probleem af. Tot slot moet je het probleem écht op willen lossen. Ik kan je alleen helpen te stopppen met roken bijvoorbeeld, als je dat echt zelf wilt. (En niet omdat de dokter heeft gezegd dat hypnotherapie misschien iets voor jou is…)

 

Kosten

1e sessie normaal 127,50

Tot en met juli 2018 geldt 50 euro introductiekorting op de eerste sessie

2e en volgende sessies 97,50

Deze kosten kun je helaas niet bij je verzekeraar declareren.

 

Ben je geinteresseerd en wil je weten of hypno- regressietherapie iets voor jou is? Stuur dan een mailtje naar marion@eenvleugjemagiedoetwonderen.nl

 

 

 

 

 

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , , , , , , , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *