Waar droomde jij vroeger van?

Wie was jij 25 jaar geleden? Waar droomde jij van? Wat voor dromen had jij voor jezelf? Wat voor verwachtingen had je van de toekomst? Hoe voelde jij je? Was je bang of juist vol vertrouwen? Wat waren je passies?

Dit weekend ben ik naar het concert van Mariah Carey geweest. Tijdens het luisteren en meezingen met de liedjes als ‘Can’t let Go’ en ‘Hero’ kwamen herinneringen boven aan oude liefdes en mijn dromen van toen.

 

25 jaar geleden

25 jaar geleden… Ik kan mij vooral herinneren dat ik het gevoel had dat ik aan het begin van een geweldig leven stond, waarin ik iets heel belangrijks zou gaan doen… Wat dat precies was, wist ik alleen nog niet helemaal.

 

Wie was jij 25 jaar geleden?

Wie was jij 25 jaar geleden? Wat voor dromen had jij voor jezelf? Wat voor verwachtingen had je van de toekomst? Hoe voelde jij je? Was je bang of juist vol vertrouwen? Wat waren je passies?

 

Heb jij je dromen waargemaakt?

En wat is er van terechtgekomen? Ben jij de vrouw geworden waar je zelf vroeger van droomde? Heb jij je dromen van vroeger waargemaakt? Zou je trots zijn op jezelf?

Of heb jij (net als vele andere vrouwen) je dromen uitgesteld of zelfs opgegeven voor een baan, om te zorgen voor je gezin, of voor je ouders? Wat is er van jouw dromen terecht gekomen?

Het is niet te laat om alsnog je dromen waar te maken en de stralende vrouw te worden waar je trots op kan zijn!

Ik kan je helpen

Ik kan je hierbij helpen. Er zijn nog 2 plekken vrij voor mijn retreat in Sicilië. Deelname aan het retreat is een geweldige kans om een nieuw pad in te slaan. Niet zo maar een pad, maar jouw levenspad! Het pad naar jouw grote geluk …

7 dagen lang help ik je om je angsten los te laten, leer ik je te verbinden met de prachtige energie van het Universum, laat ik je blaken van zelfvertrouwen en ga je intens genieten van het leven. Een week lang dag en nacht met mij in een prachtige villa in Sicilië geeft je een enorme ‘jumpstart’ op je nieuwe levenspad!

Wil jij dolgraag met mij mee? Zelfs al heb je geen idee hoe je dat kunt regelen? Stuur me zelf een mailtje, dan bel ik je (vrijblijvend) op

 

Persoonlijke coaching

Ook met mijn persoonlijke coaching-sessies kan ik je helpen om de krachtige, gelukkige en avontuurlijke vrouw te worden, die je eigenlijk bent.

Stuur me snel een berichtje als je meer wilt weten over het retreat in Sicilië, of over de persoonlijke coaching.

e-mail: Marion@eenvleugjemagiedoetwonderen.nl

[maxbutton id=”11″]

Met warme groet,

Marion

P.S.  Ik hoor heel graag waar jij vroeger van droomde. Schrijf onder dit bericht je reactie!

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *