Wat is jouw levensdoel?

De Volle Maan in Waterman maakt je bewust van je hogere idealen en helpt je om oude patronen los te laten. Dat is hard nodig, want je hebt immers een belangrijk levensdoel te vervullen!

 

Levensdoel

Watermanenergie brengt je hart in verbinding met je ware levensdoel. Waarom ben jij hier op Aarde gekomen? Kom je op voor de dieren, de natuur? Of ben je net als ik op Aarde om Liefde en Licht te verspreiden? Het is belangrijk om je bewust te zijn van je levensdoel. Wanneer je je verliest in de bijzaken van het leven, zul je op een gegeven moment vastlopen.

 

Zelfvertrouwen

De zon in Leeuw geeft je de kracht en zelfvertrouwen om voor jouw hogere idealen op te komen. De leeuwenergie maakt je bovendien creatief in het bedenken van manieren, waarop jij je idealen kunt verwezenlijken.

 

Oude patronen

Om daadwerkelijk je levensdoel te kunnen vervullen, is het echter nodig om je oude patronen los te laten. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Vaak zijn we onszelf helemaal niet bewust van onze patronen.

 

Ademhalen

Een simpele oefening om oude patronen los te laten is om een paar keer per dag bewust adem te halen. Adem 3 x diep in om nieuwe energie op te doen, maar adem vooral ook diep uit om al je oude patronen los te laten. Deze oude patronen zitten je vooruitgang namelijk in de weg.

 

Volle Maan

Volle maan is altijd reden om een feestje te houden. Met deze Volle Maan in Waterman zul je je extra verbonden voelen met je vrienden en vriendinnen, die dezelfde idealen in het leven hebben. Mocht je iemand tegenkomen met hele andere normen en waarden, dan zou het nog wel eens op een stevige discussie kunnen uitlopen…

 

Gelukkig maakt de leeuwenergie jou onverschrokken en weet niemand jou van jouw idealen af te brengen.

 

Wat is jouw levensdoel? Laat het me alsjeblieft hieronder weten 🙂

Als je twijfelt over wat jouw levensdoel is, bedenk dan waar jij het meest enthousiast van wordt. Of waar je je juist heel erg zorgen over kunt maken. Waarschijnlijk zijn dat de zaken die rechtstreeks met jouw levensdoel te maken hebben…

 

Met warme groet,

Marion

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , , , , , .

15 reacties

 1. Mijn levensdoel ontdekte ik een aantal jaar geleden: een passie voor schminken. Wat een enorm cadeau! Inmiddels heb ik een eigen bedrijf en schmink ik niet alleen kinderen maar ook zwangere dames en maak ik bodypaints. Schminken was mijn leven en gaf me bergen energie. Sinds n poosje is de passie echter geluwd. Alsof ik over het hoogtepunt heen ben. Schminken is werk geworden. De passie is verdwenen. En ik mis het zo!

  • Beste Eva,
   Schmincken was voor jou een manier om je levensdoel te bereiken. Een van de wegen ernaar toe. Blijkbaar is het nu de bedoeling dat je een nieuwe weg gaat bewandelen. Wat zou je nu het liefste willen doen, als alles mogelijk was?

   • Dank je wel voor je reactie. Ik heb echt geen idee wat ik zou willen. Ook niet als alles mogelijk was. Het voelt leeg. Als een mooie vakantie die is afgelopen. Zoals De Dijk ook zingt: het gevoel is weg. Geef het tijd zegt de ene groep mensen. Het komt wel weer terug. De andere groep zegt er komt vast wat anders. Ik heb geen idee welke van de twee het gaat worden (of misschien is er nog eel een derde variant mogelijk) maar het leven is weer gewoon “het leven” geworden. Prima, maar ik mis het gouden randje.

 2. Mijn passie zijn paarden toch wel… en coaching/inzichten geven. Alleen is het me nu nog niet duidelijk hoe dit om te zetten in werk. Maar hopelijk wordt dat me snel duidelijk.

 3. Hallo Marion,
  Mooi om te lezen dit artikel komt voor mij op het goede moment!
  Ik maak bronzen beelden van dieren voornamelijk paarden en honden.
  Dit is wat ik wil en doe dat nu full time!
  Toch spelen angsten mij nog wel eens parten ivm financieen! Voel ook dat de omslag naderbij komt en dat ik geduld moet hebben maar dat laatste is de ultieme les!
  Vriendelijke groet Jacky

 4. Lieve Marion
  Ik heb steeds getwijfeld wat mijn levensdoel was
  maar nu door wat jij hierboven schrijft te lezen…
  weet ik dat het gaat om het verspreiden van Liefde en Licht
  En mijn voorkeur gaat uit naar mensen met Dementie en
  zij die aan het einde van hun leven zijn gekomen
  en uiteraard hun families
  Dank je wel om mij hierin inzichten te verschaffen

 5. Hoi Marion,

  Mijn levensdoel is dieren helpen op spiritueel/energetisch en emotioneel niveau. Ik wil je echt even bedanken dat je deze levensdoel ook benoemd samen met het levensdoel de natuur. Zo vaak lees ik hele mooie teksten, welke helpen in het spiritueel ontwaken en groeien, waarbij de zielen die hier nu zijn om de natuur en dieren te helpen, niet wordt genoemd. Dus dankjewel!

  Liefs,
  Stephanie

 6. Ik wil nu voorlopig even rust in mijn leven.
  En na 4 jaar mannelijke Ego energie om mij heen..(competetief,boosheid e.d)vind ik het weer tijd om weer lekker mezelf in de hogere trilling te brengen.
  Alleen maar liefde en vrolijkheid vinden,, en dat lukt haha..Ik ben nu ook verhuisd,,heerlijk.
  Gr.Irmgard.

 7. Ik ben blij met Sterrenbeelden en vind dit zeer leerrijk ik kom er vanalles te weten en dat voelt goed aan Bedankt voor de vriendschap liefs Annie

 8. Mijn doel is vrede en verdraagzaamheid voor alles en iedereen, voor mij betekent dit vooral Respect voor alles wat leeft, groeit en bloeit.

  Voor mij geldt dat iedereen gelijk is, ongeacht huidskleur, oud of jong, rijk of arm, geloofsovertuiging, of wat dan ook. In vrede naast en met elkaar leven, elkaar respecteren voor ieders eigen opvattingen (in alle redelijkheid!).

  Daarnaast heb ik zelf diep, diep respect voor Moeder Natuur, alles wat zij ons geeft en dat wij voor haar moeten zorgen. Ik probeer op mijn manier het meest juiste te doen, vraag altijd toestemming en geef geschenkjes terug, dat kunnen eigen werkjes zijn maar in woorden en gebaren. Dit voelt voor mij goed.

 9. Ben altijd super onrustig en huilerig ik ben een persoon die graag voor de mensen om me heen zorgt en liefde brengt en ze weer positief te laten denken dar geeft mij veel liefde terwijl ikzelf een moeilijke ziekte heb ook geef ik veel liefde aan de dieren om me heen en krijg dat ook terug van dit alles word ik een gelukkig mens…vind je reaktie altijd supermooi op fb mag ze graag lezen Dank jewel daarvoor

 10. Mijn levensdoel ..liefde en vrede verspreiden en schoonheid via creativiteit en voor de dieren en moeder aarde zorgen en en…
  Ik maak me zorgen over de maatschappij en wil daar graag verandering in brengen zodat onze kinderen en die van hun enz het goed hebben …nou ja …dat dus

 11. Mijn levensdoel:
  Bijna 10 jaar geleden vijf keer in één nacht een hartstilstand gehad. Heb mijn dode lichaam zien zakken in de grond, waarna een heerlijk gevoel van volkomenheid in mij naar boven kwam.
  Maar nu weet ik dat ik nog terug moest en mocht komen om véél meer liefde aan mijn omgeving te geven. Als je dat niet bent gewend, dan is dat wel moeilijk, al weet ik dat dit me moet en ook zal lukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *