Wat staat er op jouw bucketlist?

Met de Zon én Nieuwe Maan in Boogschutter is dit een geweldig moment om serieus, maar vol optimisme, plannen te maken voor het nieuwe jaar. Wat staat er op jouw bucketlist?

 

Boogschutter

Net als tijdens de Volle Maan twee weken geleden, staat de Zon op dit moment nog steeds in Boogschutter. Dit maakt je doelgericht én optimistisch. Maar, had je tijdens de Volle Maan in Tweelingen vooral de behoefte om te praten over je levensdoelen, nu is het tijd om concrete plannen te maken!

 

Nieuwe Maan

Nieuwe Maan betekent een frisse start. Met de positieve Boogschutter energie is dit het ideale moment om plannen te maken voor het nieuwe jaar. Wat zijn jouw diepste wensen? Wat zou je dolgraag willen doen? Wat wil je graag leren? Wie zou je willen ontmoeten? Wie wil jij inspireren? Welke reis zou je graag willen maken?

 

‘Ja-maar’ bestaat niet

Er bestaat geen ‘ja-maar’ wanneer jij je passie volgt. Luister naar de diepste verlangens van je hart en schrijf deze op. Je hoeft niet na te denken over hoe je deze wensen kunt uitvoeren. Het Universum is namelijk eindeloos creatief in het bieden van kansen en oplossingen voor mensen die hun innerlijke stem volgen…

 

Gebruik deze dagen dus om goed te luisteren naar je innerlijke stem. Wat is jouw grootste verlangen?

 

Met warme groet,

Marion

P.S. Schrijf onder deze blog wat jouw hartenwens voor het nieuwe jaar is!

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , .

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *