Wie ben jij in je puurste vorm

De maagd staat symbool voor puurheid en dat is het centrale thema van deze komende periode. Wie ben jij in je puurste vorm, als je al jouw ervaringen, emoties en overtuigingen weghaalt? Wat is jouw essentie? Wat is jouw waarheid? De volle maan helpt je te verbinden met jouw levensdoel.

 

Wat is jouw essentie

Wie ben jij de puurste vorm, als je al jouw ervaringen, emoties en overtuigingen weghaalt? Wat is jouw essentie? Wat is jouw waarheid? Met de zon in Maagd is dit de grote vraag die jou, bewust of onbewust, bezighoudt de komende maand. En, net als een maagd, wens jij niet gepenetreerd worden door zaken die je afleiden van jouw ware zelf…

 

Volle maan in Vissen

De volle maan in Vissen zal je helpen te verbinden met jouw persoonlijke levensdoel. Je bent deze dagen gevoeliger en kunt daardoor gemakkelijker ‘voelen’ wat de bedoeling is. Hierdoor kun je concrete keuzes te maken, die in lijn zijn met jouw levensdoel. Maar pas op, je bent ook gevoeliger voor de emoties en behoeften van anderen. De maagdenergie helpt je om deze buiten jezelf te houden.

 

Positieve verandering

De zon in Maagd verlicht als het ware het pad voor de naar liefde en vrede zoekende Vissen, met praktische nieuwe ideeën die stap voor stap voor positieve verandering zullen zorgen. Dichterbij jouw pure zelf, zonder concessies te doen.

 

Jij moet het doen

De energie van de maan en de kracht van de zon helpen jou om de weg te wijzen. Het is aan jou om de (stoute) schoenen aan te trekken om dit nieuwe, prachtige pad te bewandelen.

 

Geniet van de prachtige volle maan vandaag!

 

Marion

 

Voor mijn blogs laat ik me inspireren door de astrologie, mijn eigen gevoel en ervaringen, en door de informatie die ik via hoger weten doorkrijg. Vandaag raakte de blog van Alyssa Ostlander mij dusdanig dat ik een aantal dingen van haar heb over genomen. Zie ook: http://alyssaostrander.com/astrology/recalibrating-work-with-the-full-moon-in-pisces/

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *