Wij houden van jou!

Vandaag wil ik jou iets belangrijks vertellen:

 

Jij bent een prachtig en zeer geliefd persoon! En ik ben ontzettend blij dat jij hier samen met mij op Aarde rondloopt, om deze meer kleur, licht en liefde te geven.

Ben jij het vergeten?

Het is voor mij zo belangrijk om dit aan jou te vertellen, omdat jij dit zelf nog wel eens vergeet. En jij niet alleen. Ik gok dat 99% van alle vrouwen niet tevreden is met zichzelf. Misschien vind je jezelf een paar kilo te zwaar, vind je dat je vaker moet sporten, meer boeken moet lezen, je huis beter moet opruimen, meer tijd aan je kinderen zou moeten besteden, of aan je partner, etc. Kortom: jij moet nogal wat van jezelf en je vindt jezelf verre van perfect…

 

Kleur, licht en liefde…

Je enige taak hier op Aarde is om meer kleur, licht en liefde te brengen. Maar doordat je jezelf zo blindstaart op al je eigen tekortkomingen, kom je vaak helemaal niet toe aan deze belangrijke taak. Daarmee doe je niet alleen jezelf tekort, maar ook alle mensen om je heen…

 

Laat je licht stralen

Stel je voor hoe fijn het zou zijn als je jezelf gewoon helemaal kon accepteren. Gewoon zoals je bent! Dat je, ondanks die paar kilo teveel of andere imperfecties, elke dag blij bent met jezelf. Zodat  je elke dag jouw licht kan laten stralen…

 

Jij bent perfect!

Alle engelen én het hele universum (én al je geliefden én ik!)  houden heel veel van jou. En wij vinden jou al perfect. Je bent namelijk perfect geboren!

Ik hou van jou

Omdat het een belangrijke taak van jou is om liefde te verspreiden, wil ik je vragen om vandaag minstens 5 keer tegen jezelf te zeggen dat je van jezelf houdt. En vertel het alsjeblieft ook aan al je dierbaren, want niemand kan vaak genoeg horen dat er van hem of haar gehouden wordt…

 

Vandaag is een dag om liefde te ontvangen én om liefde te verspreiden!

 

Vind jij het lastig om van jezelf te houden of om liefde te ontvangen? Schrijf je reactie alsjeblieft hieronder!

 

Met veel liefde,

Marion

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , , , .

3 reacties

 1. Dankjewel, wat heerlijk om dat steuntje in je rug weer te voelen. Weer even terug naar wat belangrijk is. Zoveel mensen om me heen staan anders in het leven. Hebben een andere kijk in het hier en nu op aarde. De kunst blijft in bij jezelf te blijven, te accepteren en van jezelf te houden precies zoals je schrijft. En naar die kracht jn mezelf wil ik terug. Dank voor je mooie bericht op het juiste moment. Veel licht en liefde terug van mij naar jou??☀️

 2. Lieve Marion,
  Ik heb er nog altijd moeite mee om van mezelf te moeten houden.
  Het is tegenwoordig zo gebruikelijk om dit als het belangrijkste te zien omdat je anders niet van een ànder kunt houden. Ben het daar niet mee eens. Dat van mezelf moeten houden geeft me een ONbevredigend gevoel. Het is voor mij zoiets als : “Eerst ik en dan de ander”.
  Zonder te houden van mezelf kan ik wel een ander liefhebben; voor mij is ‘houden van’ zoiets machtig groots en moois en voel ik me te klein en onbeduidend om dit in mezelf voor mezelf te voelen.
  Marion, ik durf rustig te zeggen dat ik van jou houd en dat is voor mij meer dan voldoende.
  Lieve groet,
  Niek de Bruin

  • Dankjewel Niek!
   Ik ben op dit moment bezig met het schrijven van een boek. Hierin komt het ‘houden van jezelf’ ook terug. Voor veel mensen voelt het egoistisch om van zichzelf te houden en om in de eerste plaats goed voor zichzelf te zorgen. Iedereen heeft echter een eigen levensdoel gekozen in dit leven. Als je je aandacht te veel op anderen richt, kom je niet aan je eigen lessen toe.

   Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat je pas zonder oordeel naar anderen kunt kijken, wanneer je ook jezelf al je tekortkomingen kunt vergeven. Anders blijf je je eigen pijn/trauma’s (onbewust) projecteren op een ander.
   Liefs,
   Marion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *