You’re on fire!

Nu de zon in Leeuw is geschoven, wordt als bij toverslag het vuur in jou aangewakkerd. De afgelopen dagen was je nog zoekende, raakte je verstrikt in emoties. Je miste de focus en de drive om echt in actie te komen. Maar dat is nu verleden tijd: You are on fire!

 

Leeuw

De leeuw-energie maakt iedereen deze komende weken krachtig en zelfverzekerd. Je hebt al lang in je hoofd wat je graag wilt bereiken, en met de zon én de nieuwe maan in Leeuw voel je je krachtig en zelfverzekerd genoeg om alles nu eindelijk uit te voeren.

 

Nieuwe maan

De dagen rond de nieuwe maan ben je naar binnen gericht, waar de kiem wordt gevormd voor deze nieuwe cyclus. Gebruik deze dagen rond nieuwe maan nog even om dingen grondig voor te bereiden, zodat je de komende tijd de vruchten van jouw inspanningen kunt gaan plukken.

 

Ego strelen

De leeuw houdt van aandacht, aanzien en is dol op complementjes. Zijn ego wordt graag gestreeld. Met de zon in leeuw, wordt iedereen echter een beetje leeuw. Daarom heb ook jij de komende weken meer behoefte aan bevestiging.

 

Complimenten maken

Het maken van complimenten maakt je positief en dankbaar. Neem je voor om iedereen die je ontmoet een complimentje te maken. Op deze manier voelen deze personen zich niet alleen gezien en gewaardeerd, maar ook jij verandert actief jouw blik op het leven.

Je focust je op het positieve in iedereen, waardoor je vergeet om je je ergens aan te ergeren. Hierdoor verhoog je je eigen geluksgevoel en word je je bewust van hoeveel prachtige mensen jij om je heen hebt.

 

Laat jouw vuur branden!

Laat jouw vuur branden en steek daarmee het vuur in anderen aan. Jij hebt alle kracht en potentie om jouw licht in de wereld te laten schijnen. Dit is jouw moment!

 

Met vurige groet,

Marion

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , , .

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *