Zie de Super Maan schijnt door de bomen

De super maan belooft een heerlijk avondje. Gebruik je sinterklaasgedichten om jouw gevoelens op luchtige wijze te delen met de mensen die je lief zijn.

 

Super Moon

De maan draait in een ellips om de aarde heen. Daardoor varieert de afstand tussen de maan en de aarde van dag tot dag. Op zondagmiddag staat de volle maan heel dichtbij de aarde en dan noemen we het een ‘Super Moon’.

Doordat de maan zo dichtbij de aarde staat, lijkt ze een stuk groter dan normaal. De energie van deze super maan is sterker dan anders.

 

Sinterklaas is een boogschutter

Boogschutters zijn in het algemeen optimistisch, reislustig en houden van avontuur. Wat dat betreft is Sinterklaas een echte boogschutter. (Een steenbok zou niet snel met zijn paardje op het dak gaan rijden)

Doordat de zon op dit moment in boogschutter staat, wordt iedereen een beetje boogschutter.

 

Volle super maan in tweelingen

De volle super maan staat zondag in tweelingen. Tweelingenenergie is luchtig en op de ander gericht. De energie van de volle maan beïnvloedt je gevoelsleven. Je zult dit weekend makkelijker over je gevoelens kunnen praten dan anders en je zult er ook meer behoefte aan hebben. Maar wees gerust, de toon zal luchtig blijven.

 

Sinterklaasgedichten

Sinterklaas gedichten schrijven, geeft jou de unieke mogelijkheid om je mening en gevoelens op luchtige wijze te delen met de mensen die je liefhebt. De combinatie van de boogschutter en tweelingen-energie helpen je hier geweldig bij! (nu nog een rijmwoordenboek)

 

Ik wens je een prachtige super maan toe en uiteraard een heerlijk avondje…

 

Met warme groet,

Marion

PS. Mocht je nog inspiratie nodig hebben voor je eigen verlanglijstje? Here are a few of my favorite things:

These are a few of my favorite things

 

 

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *