Zoek je Balans

Zowel de Zon als de Nieuwe Maan staan woensdagochtend in het teken Weegschaal. Het is niet toevallig dat de Zon juist nu het sterrenbeeld Weegschaal binnengaat. De dagen en nachten zijn op dit moment even lang. Er is evenwicht.

De weegschaal is altijd op zoek naar balans, naar harmonie en naar schoonheid. Ze is sociaal en kan zich goed verplaatsen in de ander. De keerzijde hiervan is dat de Weegschaal ook besluiteloos kan zijn, of haar eigen mening uit het oog verliest door de meningen van anderen.

Nieuwe Maan is een moment voor rust, voor reflectie. De dubbele Weegschaal-energie is voelbaar voor ons allemaal. Het is daarom voor iedereen raadzaam om jezelf even los te maken van je omgeving, zodat je in alle rust je eigen balans kunt hervinden.

Stel jezelf daarbij de volgende vragen: Ben ik nog in balans? Wat heb ik  de afgelopen maanden mogen oogsten en wat heb ik nog nodig? Hoeveel liefde geef ik en hoeveel ontvang ik? Hoeveel energie besteed ik aan werk en zorgen voor anderen? En hoeveel aan mijzelf?

Nieuwe Maan is geen tijd voor harde acties, maar van simpelweg voelen en signaleren.

Warme groet,

Marion

Geplaatst in Blog en getagd met , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *