Zon en Nieuwe Maan in Stier

Maandagochtend staan de Nieuwe Maan en de Zon en in het krachtige aardeteken Stier. Stieren houden van rust, zijn vasthoudend en zoeken zekerheid in materialistische zaken. Maar boven alles kunnen stieren echt genieten. De dubbele stier-energie is op dit moment voor iedereen voelbaar, dus ook als je zelf geen stier bent.

De Nieuwe Maan zorgt elke keer weer voor een kleine crisis in je gevoelsleven. Denk je net dat je alles goed voor elkaar hebt, dan kruipt er rond Nieuwe Maan altijd weer twijfel omhoog. Dat komt doordat er tijdens de Nieuwe Maan een energie ontstaat, die om vernieuwing vraagt. En stieren zijn eigenlijk niet zo dol op vernieuwingen en veranderingen.

Met de Nieuwe Maan in Stier zul je vernieuwingen liever even uitstellen. Maar een kleine crisis zou er wel kunnen ontstaan. Bijvoorbeeld doordat je je zorgen maakt over geldzaken. Het kan natuurlijk geen kwaad om even rustig na te denken over je financiële situatie. Of je dingen zou moeten veranderen of verbeteren. Maak je echter niet te veel zorgen over geld, want dan zend je de verkeerde boodschap naar het Universum.

Bedenk wat je nodig hebt om echt gelukkig te zijn en bedank het Universum daarvoor. Als er iets is wat je nog mist, dan zal het vanzelf naar je toekomen.

Wat heb jij echt nodig om gelukkig te zijn?

Met warme groet,
Marion

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *