Zon en nieuwe maan in tweelingen

De nieuwsgierige Tweelingenergie helpt je deze Nieuwe Maan om nieuwe wegen en oplossingen te vinden voor oude problemen.

 

Voorbij de oppervlakte

Nieuwe Maan is altijd een moment om naar binnen te keren. Maar met zowel de Zon als de Maan in Tweelingen is dat bijna onmogelijk. De Tweelingenergie maakt dat je plezier wilt maken en luchtig wilt communiceren met anderen, in plaats van jezelf terug te trekken. Toch heb je het nodig om verder dan de oppervlakte te kijken.

 

Nieuwe inzichten

Je hebt namelijk last van een aantal oude patronen en/of problemen die jouw groei in de weg staan. Tot nu toe ontbrak het je aan de kennis om deze problemen op te lossen. De Nieuwe Maan energie kan je dit weekend echter nieuwe inzichten brengen!

 

Met warme groet,

Marion

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , .

2 reacties

  1. Het zijn iedere keer valkuilen ja. Deze week toch 2x doorbroken door ze op tijd in te zien.

    Ook nieuwe inzichten komen….maar ik voel het niet aan als positief naar toekomst toe. Mijn levensdoel is om mensen op het juiste pad te zetten, maar 1x bereikt laten ze mij los of ik soms hen. Ben ik dan wel gemaakt om levenslang samen te blijven. Jeugdvriendinnen komen wel trg….
    In hoeverre mag ik een volledig dossier op mij nemen en onderzoeken omdat ik voel dat er zaken niet met de nodige inzet worden volbracht…en dit is voor de toekomst van een ander.

    • Loslaten is de moeilijkste les die wij hier op Aarde moeten leren ben ik bang, Cindy. Maar nieuwe kansen kunnen zich pas aandienen als je het oude loslaat. Vaak is loslaten een langdurig proces. Wat voor een buitenstaander zo simpel lijkt, kan voor de betrokkene heel moeilijk zijn.
      De mensen die op ons pad komen, ook liefdespartners,brengen ons een levensles. Persoonlijk geloof ik dat mensen die levenslang samenblijven dat vaker doen uit angst, dan uit liefde…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *