Zwaar weer op komst!

De Volle ‘Zwarte’ Maan in Maagd laat vandaag de donkerste gevoelens en eigenschappen in jou naar boven komen. Andere mensen zouden vandaag wel eens kennis kunnen maken met jouw minder aangename kanten…

Wat te doen?

De Maan heeft een grote invloed op je gevoelsleven. Tijdens de Volle Maan bruist alles en is je energie naar buiten gericht. Dit is normaal gesproken een feestelijke tijd, maar de Volle Maan staat vandaag in Maagd. Hierdoor ben je extra kritisch. Niet alleen naar jezelf, maar (vanwege de Volle Maan) ook naar anderen toe. De Maagdenergie zal je echter ook helpen om je gevoelens te ordenen en op te ruimen.

Zwarte Maan betekent dat de Maan op dit moment het verst van de Aarde afstaat. De Maan draait namelijk in een ellips om de Aarde heen. Bij een Super Moon staat de Maan juist heel dichtbij de aarde, en lijkt dan ook veel groter.

Bij Zwarte Maan komen alle gevoelens en eigenschappen die je het liefst voor jezelf en anderen verborgen houdt, naar boven toe. En omdat onze energie met Volle Maan naar buiten toe is gericht, zouden andere mensen vandaag waarschijnlijk wel eens kennis kunnen maken met jouw minder aangename kanten!

De Zon staat nog steeds in het teken Vissen. Dit maakt je extra gevoelig en ontvankelijk voor de boodschappen en emoties vanuit je diepste innerlijk. Vissen is bovendien niet goed in het ‘controleren’ van deze gevoelens. Je kunt daardoor echt overmand worden door je eigen gevoelens.

De reden waarom je vandaag door dit heftige proces heen moet, is om een stap verder te komen in een van je belangrijkste levenslessen: Onvoorwaardelijke Liefde. Onvoorwaardelijke liefde bereik je pas als je erin slaagt om al je eigen negatieve en verborgen eigenschappen, gevoelens en ervaringen te accepteren en te omarmen…

Laat alles maar gewoon gebeuren vandaag: Schreeuw, huil, foeter en wees dankbaar voor deze prachtige levensles.

 

Met warme groet,

Marion

PS: De energie van de Volle Maan is zo’n 3 dagen voelbaar.

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , .

5 reacties

 1. Beste Marion,

  Hartelijk dank voor deze toelichting!
  Dit verklaart wellicht mijn explosief gedrag van vanavond, de kritiek en woede die ik uitte.
  Lang geleden dat ik me nog op dez manier liet gaan.

  Hopelijk zwakt de hevigheid af de volgende dagen.

  Hartelijke groet,

  Hannelore

  • Haha, Hannelore, maak je niet te druk hoor!
   Blijf rustig doorademen en accepteer gewoon zoals het is. De bui trekt vanzelf weer over. En ook deze donkere kant hoort bij jou…
   Lieve groet,
   Marion

 2. Ik had met name de dagen ervoor last van hoofdpijn en een zwaar gevoel. woensdag de dag voor volle maan, liet ik tijd tijdens een massage heel veel oud zeer los, dat heeft mij echt goed gedaan, de dag erna, volle maan, voelde ik mij als herboren!!!!!! de reading heeft mij ook goed gedaan. Dank nog Marion.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *